november 30, 2016 / 0 Comments

Meulenbroek ontvangt Keurmerk voor sociaal ondernemerschap

Op 30 november is het Werkpakt certificaat uitgereikt door de wethouder Patrick Welman van de gemeente Enschede. De gemeente Enschede verstrekt dit keurmerk aan werkgevers die samen met de gemeente Enschede en andere partners,  aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor (langdurig) werkzoekenden en daarbij zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap. Werkpakt ondernemers onderkennen de talenten van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Print

september 4, 2015 / 0 Comments

Meulenbroek zoekt enthousiaste collega

Vacature afdeling Onderhoud/Revisie van Perscontainers

Vindt je het leuk om zware hydraulische cilinders te demonteren en/of stalen delen van de machine uit te snijden en in te lassen, leidingen/ kabels en schakelaars te vervangen, totdat de machine er weer als nieuw uitziet en weer voor jaren goed functioneert? Dan ben jij de geschikte persoon.
Voor meer info bekijk de vacature pagina, klik hier.
mei 11, 2015 / 0 Comments

Ondergrondse perscontainer op de beurs!

Meulenbroek nodigt u uit voor de meest informatieve beurs!

RDD

Want op 3 en 4 juni a.s. is het weer zo ver: ReinigingsDemoDagen 2015. Wij willen u betrekken bij onze ontwikkelingen in onze reinigingsbranche. In Lelystad presenteren wij daarom onze nieuwe ondergrondse perscontainer, inclusief onze nieuwe inwerpzuil mét geïntegreerde kantelinstallatie. Parkeren en entree zijn beide gratis, maar meld u zich wél vooraf aan met deze link. Allemaal redenen om te komen!
februari 13, 2015 / 0 Comments

Ondergrondse voorpers

Na een jaar intensief bezig te zijn geweest met het engineren van de nieuwe ondergrondse voorpers en 2 prototypes verder is het dan eindelijk zo ver. De ondergrondse voorpers MUP550VP is als demo geplaats op het parkeerterrein bij Meulenbroek perscontainers. Zo kunt u in het echt onze MUP550VP bewonderen, en laten inlichten over de vele voordelen die de Ondergrondse voorpers heeft.
Read More
“Meulenbroek specialist in perscontainer & stationaire persen.”
Herbert Meulenbroek
“Meulenbroek specialist in perscontainer & stationaire persen. Expertise en kwaliteit maakt ons product tot een succes.”
februari 13, 2015 / 0 Comments

Welkom

Op deze pagina vind u uiteenlopende nieuws items die gerelateerd zijn aan Meulenbroek perscontainers.