Waarom ons

 

VISSIE & MISSIE
Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan het milieu waarbij minder afvaltransporten al een grote bijdrage blijkt te zijn. Daarnaast worden onze machines op een milieubewuste wijze geproduceerd, waarbij duurzaamheid een belangrijk sleutelwoord is. Zo zijn we ons meer gaan richten op een Lean productie, waar d.m.v. moderne technieken, modulair bouwen en kortere doorlooptijden, efficiënter geproduceerd wordt. Tevens is sociaal maatschappelijk ondernemen een aantoonbaar onderdeel binnen onze organisatie. Een beroepsopleiding in de vorm van werkend leren is vanzelfsprekendheid bij Meulenbroek Machinebouw (BBL). Daarnaast biedt Meulenbroek formatieplaatsen aan, aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt (WAO, WIA, WAZ & Wahjong). Dit alles onder begeleiding van gekwalificeerde leermeesters.

.

DOEL
Als organisatie hebben we meerdere doelen, één van onze doelen zijn om transportkosten te reduceren van onze afnemers door het samenpersen van afval of recyclebare materialen. Echter is het blijven doorontwikkelen van de perscontainers en stationaire persen waarbij een nog hogere verdichting bereikt kan worden een belangrijk streven voor de toekomst. Daarnaast hebben we als laatste doel ons te blijven onderscheiden van concurrenten wat betreft kwaliteit, klantspecifieke persen en service.

.

KWALITEIT
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons in de organisatie, door te leren van het verleden en te kijken naar de toekomst hebben we het ons zelf mogelijk gemaakt om ’s werelds beste perscontainers en stationaire persen te leveren. Door deze goede kwaliteit hebben de perscontainers en stationaire persen een langere levensduur dan de perscontainers van vele concurrenten. Niet alleen de kwaliteit van het product is een belangrijk item maar ook de kwaliteit van de service.

.

SERVICE
Naast een uitstekende kwaliteit bieden wij ook een uitstekende service aan. Wij stellen alles in het werk om onze afnemers van dienst te kunnen zijn. Of het nu gaat om een vraag, een afspraak voor serviceverlening of een aanvraag van een offerte wij proberen u altijd meteen van dienst te zijn.  Een snelle serviceverlening is bij ons een vanzelfsprekendheid, doordat er 2 vakbekwame servicemonteurs zeer snel inzetbaar zijn. Bovendien verlenen wij ook service vanuit onze steunpunten in Noord-, Zuid- en West-Nederland.

.

Zie ook:

Het team Over ons